Uw dak laten vervangen op een professionele manier

Soms is het helaas niet mogelijk om uw dak te repareren en dient deze vervangen te worden. Uniek Dakdekkers vervangt uw dak op een professionele wijze en zorgt ervoor dat uw dak geruime tijd mee gaat. Neem direct contact met ons op voor vragen of een offerte op maat.

Wij vervangen alle soorten daken

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen daarom alle soorten daken voor u vervangen. Of het nu gaat om bitumen daken. pannendaken of een ander type dak; bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele werkzaamheden.

Wanneer wij een dak vervangen houden wij in ons achterhoofd rekening met de lange termijn. Zo zorgen wij ervoor dat u over enkele jaren niet voor hetzelfde probleem komt te staan.

Het nieuwe dak voldoet aan alle gewenste eisen. Zo kunnen wij uw dak bijvoorbeeld isoleren en zorgen dat deze duurzaam is.

Ontvang een offerte op maat

Bent u benieuwd wat het vervangen van een dak kost? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een offerte op maat. In sommige gevallen kunnen wij deze offerte uitbrengen van een afstand, maar in sommige gevallen moeten we eerst bij u langskomen om de situatie beter in te schatten voordat we een offerte kunnen uitbrengen. Het laten maken van een offerte is in ieder geval kosteloos en vrijblijvend. Wij rekenen dus ook geen voorrijkosten.

Vrijblijvend een offerte ontvangen

  Dé dakdekker in Delft en Zoetermeer

  Uniek Dakdekkers is dé specialist op het gebied van het vervangen van uw dak. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en vanuit onze vestiging in Delft en Zoetermeer kunnen wij onze klanten vaak spoedig van dienst zijn. Wij staan onder andere bekend om:

  • Onze professionele dienstverlening
  • Betaalbare dienstverlening
  • 10 jaar garantie
  • Duidelijke communicatie
  • Goede bereikbaarheid

  Volledig dak vervangen Uniek Dakdekkers 3 uai

  Uw dak professioneel laten vervangen?

  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

  NEEM CONTACT OP

  Eenvoudig uw dak laten vervangen in 4 stappen

  Hoewel u het vervangen van uw dak waarschijnlijk ziet als een grote ingreep, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen namelijk alle zorgen uit handen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is contact op te nemen. Daarna nemen wij het volledige proces voor u uit handen:

  Stap 1: Het maken van een offerte

  Nadat u contact heeft opgenomen maken wij een duidelijk offerte waarin wij alle kosten transparant voor u op een rijtje zetten. Voor het maken van een offerte berekenen we geen (voorrij)kosten.

  Stap 2: Het maken van een afspraak

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we een afspraak. Het vervangen van een dak kost vaak veel tijd en hier zijn vaak een aantal onderdelen voor nodig, daarom is een goede planning essentieel. Wij komen netjes op de afgesproken tijd bij u langs.

  Stap 3: Het uitvoeren van de werkzaamheden

  Vervolgens gaan we voor u aan de slag met het vervangen van uw dak. Wij proberen zo snel mogelijk te zijn en zo min mogelijk overlast te veroorzaken, maar gaan tegelijkertijd natuurlijk voor het beste resultaat. De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel.

  Stap 4: Laatste controle en alles netjes achterlaten

  Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd nemen we goed de tijd om te controleren of alle werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Wij geven u hierover een update en laten alles opgeruimd achter. Wel zo netjes.

  Uw dak laten vervangen in Zuid-Holland

  Vanuit Delft en Zoetermeer bedienen we alle klanten in Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere actief in de volgende steden:

  • Delft
  • Zoetermeer
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Leiden
  • Dordrecht
  • Gouda

  NEEM CONTACT OP
  Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

  Vestiging Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Vestiging Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact