Diensten van Uniek Dakdekkers

Onze dakdekkers helpen u bij alle werkzaamheden omtrent uw dak. Of het nu gaat om een lekkage, een reparatie of een volledige vervanging van het dak, Uniek Dakdekkers staat voor u klaar in heel Zuid-Holland.

Is een reparatie van uw huidige dak niet meer mogelijk en dient uw dak volledig vervangen te worden? Wij kunnen uw dak volledig vervangen en zorgen voor een professioneel dak met duurzame materialen.

Heeft u last van schade aan uw dak? Wij voeren alle soorten reparaties uit aan alle soorten daken. Wij raden u aan niet te lang te wachten met het uitvoeren van werkzaamheden. Een kleine schade kan gemakkelijk verergeren.

Is uw dak al wat ouder of wilt u graag een dak dat klaar is voor de toekomst? Wij renoveren uw dak met duurzame materialen en zorgen voor een goede isolatie. Zo heeft u een kwalitatief hoogstaand dak en bespaart u in energiekosten.

Een daklekkage komt nooit op een goed moment. Onze dakdekkers zorgen ervoor dat de lekkage snel en goed wordt verholpen. We zijn daarom het grootste gedeelte van de dag bereikbaar, zodat we u altijd kunnen helpen.

Door uw dak te laten isoleren zorgt u voor een energiebesparende oplossing en houdt u warmte beter vast in uw huis. Wij werken altijd milieubewust en zorgen dat uw dak voor lange termijn meegaat.

Dienen uw dakpannen of een gedeelte daarvan vervangen te worden? Wij komen graag bij u langs om een inspectie te doen van uw dak en te beoordelen wat er gedaan moet worden.

Ook voor lood-, zink- en koperwerk kunt u natuurlijk terecht bij Uniek Dakdekkers. Wij kunnen alle werkzaamheden professioneel voor u uitvoeren. Neem vrijblijvend contact op.

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of dient uw dakgoot (gedeeltelijk) gerepareerd te worden? Stel dit niet uit en voorkom grotere problemen of lekkages in de toekomst. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie.

Ook het repareren van uw schoorsteen kunnen wij voor u uit handen nemen. Onze experts hebben ruimschootse ervaring met alle soorten en maten schoorstenen.

Topkwaliteit dienstverlening

Kwaliteit is voor ons het belangrijkste. Onze dakdekkers zijn pas tevreden als de werkzaamheden zo zijn uitgevoerd dat uw dak weer voor lange tijd meekan. Dit kunnen wij realiseren door ruime ervaring en goed materiaal.

Transparante service

Transparantie is een belangrijk onderdeel in onze dienstverlening. Wij doen dakinspecties kosteloos en zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de kosten die bij onze werkzaamheden komen kijken. Zo hoeft u niet achteraf te schrikken van het bedrag.

Goed bereikbaar en dichtbij

Om snel bij u te kunnen zijn en u niet te lang met een probleem te laten zitten, kunt u ons goed bereiken. Met twee vestigingen, beide centraal gelegen in Zuid-Holland, kunnen wij snel bij u langskomen.

Dé dakdekker uit Zuid-Holland

Uniek Dakdekkers is dé specialist als het gaat om dakwerken in de provincie Zuid-Holland. Wij zijn ontstaan uit de overtuiging om op professionele wijze en met gebruik van de beste materialen alle soorten diensten uit te voeren aan de daken van zowel particulieren als bedrijven en overheid.

Vanuit onze twee vestigingen, in Zoetermeer en in Delft kunnen wij ervoor zorgen dat we altijd snel ter plaatse zijn. We zijn het grootste gedeelte van de dag bereikbaar. Dat is wel zo prettig wanneer u met spoed een dakdekker nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een lekkage.

NEEM CONTACT OP
Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

Dakwerkzaamheden laten uitvoeren in provincie Zuid-Holland?

Wij komen graag bij u langs om één of meerdere van onze diensten voor u uit te voeren.

NEEM CONTACT OP