Schoorsteen reparatie in Zuid-Holland

Schoorsteen laten repareren? Uniek Dakdekkers is expert op het gebied van reparaties en onderhoud aan de schoorsteen. Neem gerust even vrijblijvend contact op

Schoorsteen reparaties door ervaren dakdekkers

Uw schoorsteen is na verloop van tijd toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Want door goed voor uw schoorsteen te zorgen stelt u reparaties uit. Roetaanslag tijdig aanpakken is bijvoorbeeld verstandig. Maar na verloop van tijd zijn reparaties nodig. Want onder andere weersomstandigheden leiden op de lange termijn tot schade. Voegen vergaan en stenen gaan loszitten. Dat veroorzaakt gevaarlijke situaties. Daarnaast ontstaat een groot gedeelte van de daklekkages rond de schoorstenen. Door snel en adequaat te reageren op schade voorkomt u ergere problemen.

Een professionele en ervaren dakdekker zoals Uniek Dakdekkers weet risico’s na inspectie nauwkeurig in te schatten. Op basis daarvan geven we u eerlijk advies. Wellicht is een grondige onderhoudsbeurt voldoende. Maar voor reparatie of vervanging van uw schoorsteen bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Service en maatwerk bij schoorsteen reparaties

Het doel van Uniek Dakdekkers is om onze klanten zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Uiteraard willen we wel graag weten wat u voor ogen heeft. Onze ervaren vakmensen worden regelmatig bijgeschoold. Hierdoor blijven ze op de hoogte van nieuwe methodes en materialen om uw schoorsteen zo goed mogelijk te repareren. Voorrijkosten hoeft u bij ons niet te betalen. Bovendien presenteren we altijd een vrijblijvende offerte voordat we aan het werk gaan. Hierdoor weet u vooraf precies wat de kosten zijn en is er geen sprake van onaangename verrassingen achteraf.

Neem contact op

Vrijblijvende offerte voor dakrenovatie

  Een aanpak die klanten gelukkig maakt

  Klanten die u voorgingen zijn uitermate tevreden met onze werkzaamheden aan hun schoorsteen. Transparante communicatie is daar een belangrijke factor in. Want wij spreken altijd van tevoren met de klant door wat onze plannen zijn. Daarnaast luisteren we goed naar uw wensen zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Ervaren en gediplomeerde medewerkers gaan nauwkeurig te werk en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. Door het maken van heldere afspraken weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Het onderstaande stappenplan legt de aanpak van Uniek Dakdekkers uit.

  1. U neemt contact met ons op en vertelt wat uw problemen zijn.
  2. Een van onze medewerkers geeft aan of wij u kunnen helpen.
  3. We maken een afspraak om de situatie te inspecteren.
  4. Een ervaren dakdekker inspecteert uw schoorsteen grondig.
  5. We stellen een plan op en u ontvangt een vrijblijvende offerte.
  6. Na uw akkoord maken we een tweede afspraak.
  7. We komen bij u langs en voeren de afgesproken werkzaamheden uit.
  8. Tijdens de reparatie van uw schoorsteen ervaart u zo min mogelijk overlast.
  9. Wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat ruimen we alles netjes op.
  Dak renoveren en laten vernieuwen Uniek Dakdekkers 2 uai

  Genieten van een gerenoveerd dak?

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar de kosten van een dakrenovatie? Neem vrijblijvend contact op en stel uw vragen.

  NEEM CONTACT OP

  Dak laten renoveren in Zuid-Holland

  Dankzij onze vestigingen in Delft en Zoetermeer bestrijken we een groot gebied in Zuid-Holland. In de omgeving van deze steden maken we klanten blij met schoorsteenreparaties. Benieuwd of we u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

  NEEM CONTACT OP
  Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

  Vestiging Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Vestiging Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact