Daklekkage verhelpen in Zuid-Holland

Lekkage aan uw dak? Uniek Dakdekkers lost dit zo snel mogelijk voor u op. Heeft u last van een lekkage of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Specialist in daklekkages

Een daklekkage komt altijd op het verkeerde moment en kan veel schade veroorzaken. Begrijpelijk dat u de lekkage zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben en als u dit niet direct oplost, is de kans groot dat er op een later moment flinke reparatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn om het probleem op te lossen. 

Bij Uniek Dakdekkers hebben we ruime ervaring met het oplossen van daklekkages op alle soorten daken. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen snel bij u ter plaatse zijn in de gehele provincie Zuid-Holland.

 • Hoge kwaliteit dienstverlening
 • De beste service
 • Altijd bereikbaar en in de buurt
 • 10 jaar garantie
Neem contact op

Ontvang een offerte voor het verhelpen van uw daklekkage

  Daklekkage verhelpen

  Als u contact met ons opneemt in het geval van een daklekkage, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij hebben ruime ervaring met het snel en vakkundig oplossen van diverse daklekkages. Onze dakspecialisten zorgen ervoor dat uw dak professioneel wordt gerepareerd en dat u zo min mogelijk overlast ervaart van de lekkage en de werkzaamheden.

  Wanneer we voor u aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken en spreken we een heldere prijs af zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo prettig als u weet waar u aan toe bent.

  Natuurlijk zit u niet te wachten op de kosten die bij het oplossen van een daklekkage komen kijken. Controleer daarom altijd bij uw verzekeraar of het verhelpen van een daklekkage wordt vergoed.

  Daklekkage Uniek Dakdekkers uai

  Uw daklekkage snel opgelost?

  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

  NEEM CONTACT OP

  De dakdekker bij u in de buurt

  Uniek Dakdekkers werkt vanuit twee vestigingen, Delft en Zoetermeer, en bedient zo de gehele provincie Zuid-Holland. In het geval van een daklekkage is het wel zo prettig als er snel iemand bij u kan zijn om het probleem op te lossen, daarom zijn wij snel en goed bereikbaar. Vanuit onze verschillende vestigingen kunnen we snel bij u zijn en helpen wij u zo goed mogelijk.

  NEEM CONTACT OP
  Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

  Vestiging Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Vestiging Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact