Professionele dakdekker in Berkel en Rodenrijs

Uniek Dakdekkers helpt u graag met alle werkzaamheden rondom het dak in Berkel en Rodenrijs. Met vestigingen in Delft en Zoetermeer zijn we altijd snel bij u ter plaatse.

Voor kleine en grote problemen met uw dak

Schakel ons in voor alles wat met daken te maken heeft. We isoleren uw dak, plaatsen een schoorsteen, repareren lekkages en verzorgen uw dakgoot. Kortom, u kunt altijd bij ons terecht wanneer u problemen met uw dak ervaart.

Snel ter plekke in Berkel en Rodenrijs

U ziet graag zo snel mogelijk een oplossing voor uw dakproblemen. Uniek Dakdekkers heeft vestigingen in Delft en Zoetermeer. Daarom zijn we snel ter plekke zodra u contact met ons opneemt.

Waarom klanten kiezen voor Uniek Dakdekkers

Ieder dak is anders. Daarom gelooft Uniek Dakdekkers dat maatwerk de enige manier is om klanten echt te helpen. Na een inspectie stellen we een plan op maat op. Daarvoor staan uw wensen centraal. In combinatie met het vakwerk van onze dakdekkers leidt dit tot schitterende resultaten.

Contact opnemen
Uniek Dakdekkers locatie Delft

Een grondige inspectie vormt de basis van onze werkzaamheden

Ieder dak dient individueel beoordeeld te worden. Pas dan zijn wij in staat om u optimaal te helpen. Zodra u kiest voor onze diensten sturen we zo snel mogelijk een dakdekker bij u langs. De eerste handeling is een uitvoerige inspectie om de situatie op te nemen.

De beste service voor al onze klanten

Door goed te luisteren komen we te weten wat uw wensen zijn. Samen werken we aan de beste manier om u van dienst te zijn. Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op. Ons behulpzame personeel staat u graag te woord!

Vakkundig personeel met oog voor detail

De techniek staat niet stil. Dat geldt ook voor nieuwe materialen en methodes voor daken en andere constructies. Daarom vinden wij het belangrijk dat ons personeel regelmatig bijgeschoold wordt. Zo blijven ze op de hoogte van moderne oplossingen voor problemen. Want alleen dan zijn we in staat om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Het repareren van lekkages in Berkel en Rodenrijs

Een lekkend dak is uitermate vervelend. Helemaal omdat het pas na verloop van tijd opvalt. U merkt dus pas laat dat uw dak lek is. Langer wachten is uitermate onverstandig. Want dan breidt de schade zich uit. De enige manier om lekkages aan te pakken is door zo snel mogelijk te handelen.

Een compleet dak vervangen behoort tot ons takenpakket

Soms is er maar één manier om de problemen met uw dak op te lossen. Dat is het plaatsen van een compleet nieuw dak. Daarvoor bent u eveneens aan het juiste adres bij Uniek Dakdekkers.

Reparaties aan daken en dakgoten

Nadat een dakdekker bij u op het dak is geweest, is het duidelijk wat de problemen zijn. Over het algemeen proberen we die op te lossen met een reparatie. Voor zowel platte als schuine daken heeft Uniek Dakdekkers experts in huis.

Renovatie van een dak in Berkel en Rodenrijs

Als dakdekkersbedrijf behoort het renoveren van daken tot onze dagelijkse bezigheden. Schakel ons in wanneer uw dak toe is aan een grondige renovatie!

Lood, zink en koper voor uw dak en dakgoot

Is uw dak uitgerust met lood, zink of koper of denkt u eraan om deze materialen te gebruiken? Neem dan contact op met Uniek Dakdekkers. Want wij hebben specialisten in huis om deze materialen perfect te monteren. Hierdoor geniet u zo lang mogelijk van de unieke eigenschappen van metalen zoals lood, zink en koper. Het geeft een huis een bijzonder uiterlijk. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor het vervaardigen van duurzame daken en dakgoten.

Loszittende en gebroken dakpannen in Berkel en Rodenrijs

In Nederland zijn de meeste daken van woningen nog steeds bekleed met dakpannen. Ze zijn stevig, voeren regenwater af en ze zorgen zelden voor problemen. Maar wanneer ze loszitten of kapot gaan ontstaan er gevaarlijke situaties. Ze vallen bijvoorbeeld onverwacht naar beneden. Daarnaast voeren ze water niet langer adequaat af en dat heeft lekkages tot gevolg. Snel ingrijpen is de sleutel. Uniek Dakdekkers gaat voor u het dak op om uw dakpannen te inspecteren en waar nodig te vervangen.

NEEM CONTACT OP
Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

Nu een dakdekker nodig in Berkel en Rodenrijs?

Uniek Dakdekkers staat altijd voor u klaar en denkt graag mee. Neem contact op voor een kosteloze offerte of dakinspectie.

NEEM CONTACT OP

Neem contact op en maak kennis met onze service

Snel handelen is de sleutel om daken te herstellen. U neemt contact met ons op en wij sturen vervolgens zo snel mogelijk een dakdekker bij u langs. Na een grondige controle van uw dak stellen we een plan op. Aan de hand van een vrijblijvende offerte geeft u aan of u akkoord gaat met ons voorstel. U weet van tevoren dus precies wat de kosten zijn. Bovendien gaan we pas weg als u helemaal tevreden bent!

We komen zo snel mogelijk bij u langs in Berkel en Rodenrijs

Een probleem met een dak is uitermate vervelend. Daarom zijn we snel ter plaatse wanneer u voor onze dienstverlening kiest. Want we helpen u graag zo snel mogelijk zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Daarnaast hebben dakproblemen de neiging om na verloop van tijd erger te worden. Snel actie ondernemen is dus cruciaal.

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter

  Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact