Lood-, zink- en koperwerk

Uniek Dakdekkers is specialist op het gebied van lood-, zink- en koperwerk in de omgeving van Delft en Zoetermeer. Neem contact op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Lood, zink en koper voor daken en dakgoten

Het unieke uiterlijk van lood, zink en koper spreekt veel mensen aan. Voor daken en dakgoten is het bovendien uitermate geschikt. Want het zijn duurzame materialen waar u decennialang van geniet. Het plaatsen ervan vraagt wel om de nodige kennis en ervaring. Uniek Dakdekkers heeft dakdekkers in huis die lood, zink en koper met ongelooflijk veel precisie plaatsen. Hierdoor profiteert u van de beste resultaten.

Door de onderdelen naadloos op elkaar aan te sluiten voorkomen we problemen met uw dak en dakgoot. Denk daarbij aan onder andere lekkages en een slechte afvoer van regenwater. Maatwerk is de sleutel wanneer er met deze metaalsoorten gewerkt wordt. Om die reden maken we voor iedere klant een plan op maat. Samen spreken we de mogelijkheden door en komen we tot een schitterend eindresultaat. Lood, zink en koper zijn tijdloze materialen. Ongeacht de stijl van uw woning is het mogelijk om dakgoten en daken van deze metalen te vervaardigen.

Maatwerk bij het repareren en plaatsen van daken en dakgoten

Voor Uniek Dakdekkers bestaat er geen twijfel dat heldere communicatie cruciaal is voor tevreden klanten. Wij benaderen uw visie zo nauwkeurig mogelijk. Iedere klant ontvangt een op maat gemaakt plan op basis van zijn of haar wensen. Vooraf weet u precies wat de kosten zijn. Daarom is er geen sprake van verrassingen achteraf. Bovendien profiteert u van de expertise van ervaren dakdekkers. Hierdoor kunt u erop rekenen dat u lang geniet van lood, zink en koper voor uw dak en dakgoot.

Neem contact op

Ontvang een offerte voor het repareren van uw dak

  Waarom klanten zo tevreden zijn over Uniek Dakdekkers

  Uw woning is u dierbaar. Het is daarom niet meer dan logisch dat u de touwtjes in handen wilt hebben bij onderhoud en andere werkzaamheden. In combinatie met de expertise van onze vakmensen vinden we samen het ultieme eindresultaat. Een klantvriendelijke insteek is essentieel voor vrolijke gezichten bij onze klanten. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste methodes wat betreft het plaatsen van daken en dakgoten. Door het onderstaande plan op te volgen weten onze klanten bovendien direct waar ze aan toe zijn.

  1. Een klant neemt contact met ons op en legt de vraag of het probleem uit.
  2. We geven telefonisch aan of we u van dienst kunnen zijn.
  3. Samen plannen we een afspraak bij u thuis.
  4. Een van onze medewerkers inspecteert de staat van uw dak en dakgoot.
  5. U ontvangt een plan van aanpak met een offerte.
  6. Zodra u akkoord gaat plannen we een tweede afspraak in.
  7. We komen bij u langs voor werkzaamheden aan uw dak en dakgoot.
  8. U ervaart zo min mogelijk overlast van onze dakdekkers.
  9. Zodra u tevreden bent laten we alles schoon en netjes achter.
  Dakreparatie Uniek Dakdekkers 1 uai

  Lood- zink en koperwerken in Zuid-Holland

  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

  NEEM CONTACT OP

  Lood-, zink- en koperwerk in en rondom Delft en Zoetermeer

  In de omgeving van Delft en Zoetermeer zijn we klanten van dienst voor het plaatsen van lood, zink en koper voor daken en dakgoten. We hebben namelijk een filiaal in elk van deze steden. Neem in het geval van vragen of opmerkingen gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en laten zo u zo snel mogelijk of we u van dienst kunnen zijn.

  NEEM CONTACT OP
  Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

  Vestiging Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Vestiging Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact