Uniek Dakdekkers: Dé dakdekker in Zoetermeer

Uniek Dakdekkers is dé dakdekker in Zoetermeer en omgeving. Wij zijn actief in de gehele provincie Zuid-Holland en kunnen altijd snel bij u zijn.

Al uw dakproblemen opgelost

Dakdekkersbedrijf Uniek Dakdekkers kan al uw dak gerelateerde problemen oplossen. Of het nu gaat om een daklekkage, spoedreparatie of het isoleren van uw dak; voor onze dakdekkers is dit dankzij hun jarenlange ervaring vaak een kleine uitdaging. Wij werken op zowel bitumen daken, pannendaken en alle andere soorten daken.

Uniek Dakdekkers in Zoetermeer

Uniek Dakdekkers is actief in heel Zuid-Holland. Vanuit onze vestiging in Zoetermeer zijn we vooral actief in Zoetermeer en omliggende dorpen, waaronder: Leidschenveen, Haagoord, Leidschendam, Vlieland, Bleiswijk, Zevenhuizen, Klapwijk, Stompwijk, Benthuizen, Hazerswoude, Moerkappelle, Boskoop, Waddinxveen, Zoeterwoude. Daarnaast hebben we een vestiging in Delft waarmee we de omliggende dorpen van deze stad bedienen.

Contact opnemen
Uniek Dakdekkers vestiging Zoetermeer 1 uai

Ervaren goed opgeleide dakdekkers

De beste dienstverlening; dat is iets waar wij elke dag naar streven. Om die reden hebben wij ervaren, goed opgeleide dakdekkers die u helpen met de beste oplossing. Zo weet u zeker dat uw probleem op de beste manier wordt opgelost.

Klantvriendelijkheid centraal

Wij geven om onze klanten, daarom houden wij van duidelijke afspraken en komen we deze ook na. Wij vertellen altijd transparant wat er moet gebeuren en waarom. De offerte die u van ons ontvangt alle kosten, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Goed bereikbaar en snel aanwezig

Wanneer u schade heeft aan uw dak, heeft u geen zin om te wachten op een dakdekker. Ook in de avonden nemen wij de telefoon op. Dankzij onze vestiging in Zoetermeer kunnen wij snel ter plaatsen zijn. Ideaal!

Op een daklekkage zit niemand te wachten. En daarom hoopt u waarschijnlijk dat deze snel en voorgoed wordt opgelost. Tevens zijn we in de avonden bereikbaar om u van dienst te zijn.

Heeft u schade aan uw dak? Neem direct actie om grotere schade te voorkomen! Uniek Dakdekkers helpt je bij het herstellen van schade aan uw dak. Ook voor spoedreparaties kunt u ons bellen.

Oude daken zijn vaak niet goed geïsoleerd, niet goed bestendig tegen storm en water en daarom mogelijk aan vernieuwing toe. Wij vernieuwen uw dak, zodat dit uw wooncomfort ter goede komt.

Soms is de schade aan uw dak zo groot dat reparaties geen goede optie meer zijn. Of het nou gaat om een pannendak, een bitumen dak of een anders soort dak. Wij plaatsen deze op de juiste manier voor u.

Met een goed geïsoleerd dak is uw woning in de zomer cool en in de winter warm. En het mooie? Met een dakisolatie verhoogd u de waarde van uw woning. Genoeg redenen om uw dak snel te laten isoleren dus.

Losliggende dakpannen zijn gevaarlijk. Wij herstellen en vervangen uw dakpannen zodat uw dak weer in goede staat is. Weet u niet zeker of uw dakpannen aan vervanging toe zijn? Middels een kosteloze dakinspectie kunnen wij u dit vertellen.

Lood-, zink- en koperwerk

Het lood-, zink en koperwerk is een belangrijk onderdeel van uw dak. Wij voeren graag alle werkzaamheden uit die hierbij komen kijken.

Dakgoten repareren of vervangen

Een kapotte dakgoot kan op termijn zorgen voor extra schade en flinke lekkages. Voorkom dit door uw dakgoot vroegtijdig te laten repareren of zelfs te vervangen.

Schoorsteen reparatie

Ook de schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw dak. Onze dakdekkers helpen u graag met het repareren van de schade aan uw schoorsteen.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wanneer u problemen ondervindt aan uw dak, bent u waarschijnlijk benieuwd naar welke kosten hierbij gepaard gaan. Vul ons contactformulier in en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte voor het oplossen van uw dakproblemen. Soms kunnen wij telefonisch een inschatting van de kosten geven, maar vaak komen we liever bij u langs, zodat we de kosten beter kunnen inschatten en we bovendien kennis met elkaar kunnen maken.

Contact opnemen

Ontvang een offerte

  Vestiging Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Zoetermeer dat snel ter plaatse is?

  Uniek Dakdekkers is altijd bereikbaar en komt spoedig naar u toe. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  NEEM CONTACT OP