Dé dakdekker in Delft

Uniek Dakdekkers is dé dakdekker in Delft en omgeving. Wij zijn actief in de gehele provincie Zuid-Holland en kunnen altijd snel bij u zijn.

Dakreparatie, dakrenovatie of dak laten vervangen in Delft

Uniek Dakdekkers is de specialist op het gebied van dakwerkzaamheden in Delft en omgeving. Als professionele dakdekker hebben wij ruimschootse ervaring met alle soorten daken. Van reparaties tot renovaties en daklekkages tot het vervangen van een geheel dak.

Dé dakdekker van Delft

Uniek Dakdekkers staat voor u klaar in de gehele provincie Zuid-Holland. Vanuit onze vestiging in Delft zijn onze dakdekkers actief in Delft en de omliggende plaatsen als: Den Hoorn, Schipluiden, Rijswijk, Brasserhout, Ypenburg, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Uniek Dakdekkers heeft ook een vestiging in Zoetermeer, waarvandaan we actief zijn in Zoetermeer en omliggende plaatsen.

Contact opnemen
Uniek Dakdekkers locatie Delft

Hoge kwaliteit dienstverlening

Bij Uniek Dakdekkers is kwaliteit erg belangrijk. Wij kunnen dit garanderen door ruime ervaring, hoogopgeleide dakdekkers en de beste duurzame materialen.

De beste service

Bij Uniek Dakdekkers ervaart u altijd goede service. Wij maken duidelijke afspraken, maken gebruik van transparante tarieven en doen altijd een kosteloze en vrijblijvende inspectie van uw dak. Zo weet u altijd vooraf welke werkzaamheden en kosten u mag verwachten, zonder verassingen achteraf.

Altijd bereikbaar en in de buurt

Om te zorgen dat u altijd gebruik kunt maken van onze kwalitatieve en servicegerichte dienstverlening, zijn wij ook in de avonden doordeweeks te bereiken. Wij zijn vanuit onze vestiging in Delft snel ter plaatse bij u in de regio.

Laat uw dak in Delft vervangen uai

Dient uw gehele dak vervangen te worden door flinke schade? Wij kunnen alle soorten daken vervangen en maken gebruik van duurzaam materiaal, waardoor uw dak goed is voor het milieu en op de lange termijn meegaat.

Schade aan uw dak Dakreparaties door Uniek Dakdekkers Delft uai

Wanneer u schade heeft aan uw dak, zorgen wij dat dit snel en vakkundig wordt opgelost. Zo voorkomen we dat de schade erger wordt. Wij voeren alle soorten reparaties uit op alle type daken.

Uw dak laten renoveren en vernieuwen uai

Oude daken zijn kwetsbaar en minder goed geïsoleerd. Wanneer u heftige schade heeft aan uw dak of uw dak toekomstbestendig wilt maken, kunnen wij uw gehele dak renoveren en zorgen dat deze weer voor lange tijd mee kan.

Daklekkage laten verhelpen door Uniek Dakdekkers Delft

In het geval van een lekkage aan uw dak wilt u vanzelfsprekend dat dit snel wordt opgelost. Uniek Dakdekkers is altijd bereikbaar om uw lekkage op te lossen.

Dakisolatie in Delft Uniek Dakdekkers uai

Met een goed geïsoleerd dak zorgt u ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft en in de zomer de hitte uw huis niet inkomt. Dit is aangenaam qua temperatuur en voor de portemonnee. U bespaart namelijk mogelijk flink op uw energiekosten.

Dakpannen laten vervangen uai

Dakpannen in slechte staat dienen in sommige gevallen vervangen te worden. Wij kunnen kosteloos en vrijblijvend  beoordelen of dit noodzakelijk is middels een dakinspectie.

Lood- zink en koperwerk

LOOD-, ZINK- EN KOPERWERK

Bent u benieuwd of al uw lood-, zink- en koperwerk nog in orde is? Onze dakdekkers komen graag langs voor het uitvoeren van een inspectie.

Dakgoten repareren of vervangen

DAKGOTEN REPAREREN OF VERVANGEN

De dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van het dak. Schade aan de dakgoot is belangrijk om direct te verhelpen, om ergere problemen te voorkomen.

schoorsteen reparatie

SCHOORSTEEN REPARATIE

Ook uw schoorsteen kan het slachtoffer worden van schade door bijvoorbeeld een heftige storm. Onze dakdekkers repareren deze graag.

Neem contact op met Uniek Dakdekkers

De dakdekkers van Uniek Dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en om uw dak. Al het personeel heeft veel ervaring en is hoog opgeleid. Door gekwalificeerd personeel, hoogstaande materialen en goede service garanderen wij hoge kwaliteit op alle onze werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor vragen of problemen aan uw dak. Wij voeren graag een vrijblijvende en kosteloze dakinspectie bij u uit, zodat we u optimaal kunnen adviseren welke werkzaamheden nodig zijn aan uw dak.

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter

  Vestiging Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Nu een dakdekker nodig in Delft?

  Uniek Dakdekkers staat altijd voor u klaar en denkt graag mee. Neem contact op voor een kosteloze offerte of dakinspectie.

  NEEM CONTACT OP