Dakpannen vervangen in Zuid-Holland

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw dak te inspecteren en te bepalen of en welke dakpannen aan vervanging toe zijn.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of meer informatie.

Dakpannen vervangen op alle soorten daken

Wanneer één of meerdere dakpannen op uw dak beschadigd zijn, is het belangrijk om deze dakpannen op korte termijn te laten vervangen. Doet u dit niet? Dan bestaat er een kans dat de schade verergert en er bijvoorbeeld een daklekkage ontstaat.

Uniek Dakdekkers heeft ervaring met het vervangen van dakpannen en andere dakwerkzaamheden op alle verschillende soorten daken. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen snel bij u ter plaatse zijn in de gehele provincie Zuid-Holland.

Hierdoor kiezen mensen voor Uniek Dakdekkers:

 • Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
 • Erg goede service
 • Erg goed bereikbaar en snel bij u thuis
 • Doorgaans 10 jaar garantie op onze werkzaamheden
Neem contact op

Ontvang een offerte voor het vervangen van uw dakpannen

  Hoge kwaliteit en heldere service

  Denkt u dat (een deel van) uw dakpannen toe zijn aan vervanging? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend en kosteloos een dakinspectie uit te voeren en in te schatten wat er nodig is. Op basis van deze inspectie maken wij een offerte op maat, zodat u precies weet welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden en welke kosten hierbij komen kijken.

  Wanneer u akkoord gaat met de offerte maken we duidelijke afspraken over wanneer we de werkzaamheden uitvoeren. Belangrijk is dat u weet waar u aan toe bent en u zelf zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden.

  Dakpannen vervangen Uniek Dakdekkers 1 uai

  Dakpannen vakkundig laten vervangen?

  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

  NEEM CONTACT OP

  De dakdekker bij u in de buurt

  Met twee vestigingen in Delft en Zoetermeer bedienen we de gehele provincie Zuid-Holland. Zo kunnen we snel bij u ter plaatse zijn. Wij zijn goed bereikbaar, ook in avonden en het weekend. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of een specifieke vraag omtrent uw dak. Wij denken graag met u mee!

  NEEM CONTACT OP
  Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

  Vestiging Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Vestiging Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact