Professionele dakdekker in Leidschendam

Uniek Dakdekkers heeft vestigingen in Delft en Zoetermeer. Onze dakdekkers kunnen daarom altijd snel ter plaatse zijn in Leidschendam.

Voor alles wat met daken te maken heeft

Een stevig en betrouwbaar dak boven uw hoofd is goud waard. Kleine gebreken leiden helaas regelmatig tot grote problemen. Door snel te handelen blijft de schade beperkt. Wij helpen u onder andere met uw dak, schoorsteen en dakgoot.

Snel ter plaatse dankzij onze filialen in Delft en Zoetermeer

Uniek Dakdekkers is in staat om u snel van dienst te zijn. Want we beschikken over vestigingen in Delft en Zoetermeer. Neem contact met ons op en we staan zo snel mogelijk bij u voor de deur in Leidschendam.

Waarom klanten zo tevreden zijn over Uniek Dakdekkers

Een combinatie van vakkennis, het gebruik van hoogwaardige materialen en heldere communicatie met een klant leidt volgens ons tot de mooiste eindresultaten. We stellen voor iedereen een plan op maat op en gaan pas aan de slag wanneer u enthousiast bent over ons voorstel.

Contact opnemen
Uniek Dakdekkers locatie Delft

Alles begint met een grondige inspectie van uw dak

Door de staat van uw dak ter plekke op te nemen, komen we te weten waar het aan schort. Dit is dan ook de eerste stap die we zetten nadat u ons inschakelt. Aan de hand van de uitkomst van het onderzoek stellen we een plan op.

Profiteer van uitstekende service

Maatwerk is volgens ons essentieel om klanten helemaal gelukkig te maken. We luisteren goed naar uw wensen en kijken zelf naar de mogelijkheden. Daaruit volgt een specifiek plan om uw dak te herstellen, isoleren, repareren of vervangen. Van tevoren weten onze klanten daardoor precies waar ze aan toe zijn.

Onze personeelsleden zijn allemaal professioneel en gedreven

Uniek Dakdekkers is trots op het personeel dat we in dienst hebben. Want het zijn allemaal experts binnen hun vakgebied. Door bijscholing blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Hierdoor zijn we in staat om u de beste mogelijke dienstverlening aan te bieden.

Bij lekkages staan we zo snel mogelijk bij u voor de deur

Van alle dakproblemen is een lekkage wellicht de meeste vervelende. Het begint vaak klein en vrijwel onopgemerkt. Maar de schade die een lek aanricht wordt snel omvangrijker. Daarom komen we onmiddellijk bij u langs wanneer er sprake is van een lekkage.

Dakreparaties in en rond Leidschendam

Een dak repareren is voor onze medewerkers dagelijkse kost. Na het uitvoeren van een grondige inspectie weten ze direct wat er nodig is om uw dak te herstellen.

Het compleet vervangen van een dak

Bij sterk verouderde of zwaar beschadigde daken is er vaak nog maar één oplossing over. Dat is het compleet vervangen van het dak. Uniek Dakdekkers kiest voor hoogwaardige materialen waar u lang van geniet.

Nieuwe isolatie bespaart kosten en bevordert het wooncomfort

Uw woning verliest in de winter veel warmte via het dak. In de zomer is er sprake van een omgekeerde situatie. Op de bovenste verdieping is het vaak niet uit de houden door de hitte. De enige oplossing is nieuwe dakisolatie. Hiermee verhoogt u in één klap het comfort in uw woning en verlaagt u de energierekening.

Laat uw schoorsteen onderhouden en repareren door Uniek Dakdekkers

Schoorstenen zijn regelmatig toe aan onderhoud. Roetaanslag en verwering door weersomstandigheden richten op de lange termijn schade aan. Uiteindelijk kan dit leiden tot grotere problemen zoals lekkages en loszittende onderdelen. Uniek Dakdekkers staat in en rond Leidschendam voor u klaar om uw schoorsteen te onderhouden en waar nodig te repareren. Ons ervaren personeel is bovendien in staat om een compleet nieuwe schoorsteen te plaatsen.

Lood, zink en koper voor daken en dakgoten

Door te kiezen voor materialen zoals lood, zink en koper krijgt uw huis een bijzonder uiterlijk. Een groot voordeel is dat deze metalen zich uitstekend lenen voor daken en dakgoten. Uniek Dakdekkers is trots op de vakkundigheid van onze medewerkers. Zij plaatsen lood-, zink- en koperwerk met ongelooflijk veel precisie. Want op die manier geniet u het meest en het langst van uw dak en dakgoot.

Kapotte en loszittende dakpannen vervangen

Dakbedekking met dakpannen is in Nederland verreweg de meest gebruikte methode. Het is een mooie en duurzame manier om schuine daken te bekleden. Maar wanneer ze los gaan zitten of kapot zijn, leiden ze tot gevaarlijke situaties. Want de mogelijkheid bestaat dat ze naar beneden vallen. Uniek Dakdekkers voert uitgebreide inspecties uit om uw dakpannen te controleren en zo nodig te vervangen.

NEEM CONTACT OP
Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

Nu een dakdekker nodig in Leidschendam?

Uniek Dakdekkers staat altijd voor u klaar en denkt graag mee. Neem contact op voor een kosteloze offerte of dakinspectie.

NEEM CONTACT OP

Contact met de beste dakdekker in Leidschendam

Twijfel niet wanneer u problemen heeft met uw dak en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Want des te langer u wacht, des te erger worden de complicaties. We sturen een professional bij u langs om de situatie op te nemen. Aan de hand van een uitvoerige controle stellen we een plan op. Die presenteren we in combinatie met een vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord bent gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag!

We staan zo snel mogelijk bij u voor de deur in

Problemen met uw dak zijn uitermate vervelend. Als dakdekkersbedrijf weten we dat als geen ander. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is snel handelen een vereiste. Want problemen met een dak breiden zich snel uit. Zodra u contact met ons opneemt sturen we zo spoedig mogelijk een dakdekker bij u langs om uw dak te inspecteren.

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter

  Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact