Professionele dakdekker in Pijnacker

Op zoek naar een dakdekker in Pijnacker? Vanuit onze vestigingen in Delft en Zoetermeer kunnen wij snel bij u op het dak staan. Neem contact met ons op, dan helpen wij graag verder.

Maatwerk van echte specialisten

Uniek Dakdekkers richt zich volledig op daken. Hierdoor hebben we voor alle werkzaamheden een specialist in huis. Klanten zijn daarnaast erg tevreden over het maatwerk dat we leveren. Want hierdoor zijn we in staat om al uw wensen in overweging te nemen.

We zijn u van dienst in en rondom Pijnacker

Vanuit onze vestigingen in Delft en Zoetermeer bestrijken we een groot gebied. We zijn onder andere snel ter plaatse in Pijnacker. Onze klanten kunnen erop rekenen dat we binnen afzienbare tijd een oplossing vinden voor hun dakproblemen.

Waarom onze klanten voor Uniek Dakdekkers kiezen

Ons doel is om zoveel mogelijk werk uit uw handen te nemen. Uiteraard willen we wel graag weten wat u voor ogen heeft. De combinatie van onze expertise en uw wensen is de sleutel tot succes. Iedere klant ontvangt een individueel plan met een daarbij behorende offerte. We gaan voor u aan de slag zodra u akkoord gaat met ons voorstel.

Contact opnemen
Uniek Dakdekkers locatie Delft

Grondige inspecties om problemen op te sporen

Het tijdig opsporen van problemen is vaak de meest belangrijke factor om ze op te lossen. Daarom schakelt u Uniek Dakdekkers in om uw dak te inspecteren. Dat doet u wanneer u vermoedt dat er iets mis is met uw dak. Maar het is daarnaast verstandig om een oud dak te laten inspecteren. Hierdoor sporen we schade in een vroeg stadium op en worden verdere complicaties voorkomen.

Service waar u vrolijk van wordt

Bij ons staan de wensen van de klant centraal. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om u te helpen. Dat doen we door onze expertise en uw visie te combineren. Door een plan op maat op te stellen weet u direct wat we voor ogen hebben. Uiteraard staan we altijd open voor vragen en opmerkingen.

Personeel met ervaring om u echt verder te helpen

Er zijn heel wat verschillende soorten daken. Daarom is het belangrijk dat een dakdekker over veel kennis beschikt. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold. Hierdoor kennen ze ieder materiaal en elke methode die wordt toegepast om daken te plaatsen en te repareren.

Een oplossing voor lekkages in Pijnacker

Het meest typerende probleem dat bij daken voorkomt is een lekkage. Gelukkig komen ze in moderne daken steeds minder voor. Maar het is nog steeds een hardnekkig probleem. Snel handelen is de sleutel. Want een lek breidt zich uit en waterschade ontstaat op plekken die u niet ziet. Uniek Dakdekkers is zo snel mogelijk ter plaatse om lekkages in Pijnacker op te lossen!

Het repareren van schuine en platte daken

Als echte expert op het gebied van dakbedekking kennen daken voor ons geen geheimen meer. Onze experts zijn uiterst bekwaam in het repareren van platte en schuine daken. Uiteraard voeren we eerst een inspectie uit om de staat van uw dak te beoordelen.

Een complete dakrenovatie in Pijnacker

Het volledig renoveren van een dak is in specifieke gevallen de enige manier om klanten te helpen. Kies voor Uniek Dakdekkers en wij zorgen ervoor dat uw dak weer zo goed als nieuw is.

Het vervangen van een dak behoort tot de mogelijkheden

In een aantal situaties zit er niks anders op dan het dak compleet te vervangen. Daar kiezen we voor als een renovatie geen permanente oplossing meer is. Hierbij geldt eveneens dat we alles uitvoerig met u overleggen.

Het aanbrengen van nieuwe isolatie en een beter energielabel

Via het dak ontsnapt tijdens de winter veel warmte. Hierdoor stookt u onnodig en heeft u een hoge energierekening. Dakisolatie is een van de beste manieren om uw woning duurzamer te maken. Bovendien leeft u veel prettiger in uw eigen huis. Want in de zomer is uw bovenverdieping heerlijk koel terwijl u er in de winter lekker warmpjes bij zit.

Het onderhouden, repareren en plaatsen van schoorstenen

Een schoorsteen is mooi en functioneel. Daarom zijn ze in Nederland nog steeds populair. Ze vormen helaas wel een zwakke plek in uw dak. Daarom is onderhoud extra belangrijk. Zaken zoals roetaanslag en blootstelling aan de weersomstandigheden leidt op den duur tot schade. Door Uniek Dakdekkers voor uw schoorsteen te laten zorgen voorkomt u dat grote reparaties noodzakelijk zijn.

Lood-, zink-, en koperwerk voor daken en dakgoten

Metalen zoals lood zink en koper zijn ongelooflijk duurzaam. Ze zijn daarom uitermate geschikt om een dakgoot van te vervaardigen. Door hun bijzondere uiterlijk valt uw woning meteen op. Vooral wanneer u kiest voor een compleet dak van een van deze materialen. Indien correct geplaatst en gemonteerd geniet u er decennialang van. Uniek Dakdekkers heeft experts in dienst die gespecialiseerd zijn in het repareren en verwerken van lood, zink en koper.

Wij zijn uw dakdekker voor het repareren en vervangen van dakpannen

Dakpannen zijn uitermate geschikt om uw dak te bedekken. Dat spreekt voor zich., maar af en toe leiden ze ook tot gevaarlijke situaties. Dat vindt met name plaats wanneer ze kapotgaan. Een loszittende dakpan kan namelijk op elk moment naar beneden komen. Daarnaast zijn ze de oorzaak van lekkages indien ze niet vervangen worden. Uniek Dakdekkers gaat voor u het dak op om uw dakpannen te controleren en waar nodig te vervangen.

NEEM CONTACT OP
Dakdekkers actief in Zuid Holland uai

Nu een dakdekker nodig in Pijnacker?

Uniek Dakdekkers staat altijd voor u klaar en denkt graag mee. Neem contact op voor een kosteloze offerte of dakinspectie.

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op en maak kennis met onze service

Wij kiezen voor een helder proces om klanten te helpen. Zodra u contact met ons opneemt komt er een dakdekker bij u langs voor inspectie. Die stelt een plan op met een daarbij behorende offerte. Gaat u akkoord? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan het werk. Bovendien ervaart u zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden. Uiteraard ruimen we alles netjes op wanneer we weer weggaan!

We helpen u zo snel mogelijk in Pijnacker

Wij nemen elk probleem met een dak uiterst serieus. Zodra u contact met ons opneemt komen we zo snel mogelijk bij u langs. Want door uw dak snel te herstellen wordt erger voorkomen.

Neem contact op

Laat uw contactgegevens achter

  Zoetermeer


  Uniek Dakdekkers Zoetermeer
  Louis Braillelaan 80
  2719 EK Zoetermeer
  079 207 00 44
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact

  Delft


  Uniek Dakdekkers Delft
  Poortweg 4A
  2612 PA Delft
  015 206 0030
  Info@UniekDakdekkers.nl

  Contact